Laat je SHOEI helm op maat maken

Het is een feit dat de perfecte helm niet bestaat. Als motorrijder wil je natuurlijk graag een helm precies op maat gemaakt voor jouw hoofd. Dat komt goed uit, want Motorcenter Venlo maakt het mogelijk om jouw helm op maat te laten maken. Met het SHOEI Personal Fitting System zal je helm na een behandeling van onze eigen SHOEI experts nog vele malen beter zitten.

Perfect op maat

Er zal een uitgebreide meet sessie van jouw hoofd plaatsvinden. Het opmeten zal gedaan worden door onze kleding dames die zijn opgeleid door SHOEI. Na het meten van jouw hoofd gaat de specialist aan de slag om de bekleding van jouw helm op maat te maken. Wanneer de helm volledig naar wens zit krijg je van onze specialist ook een uitdraai mee van jouw Personal fitting sessie. Zeer handig, want mocht je later een nieuwe SHOEI helm kopen kun je met die uitdraai je helm opnieuw op maat laten maken.

Aanmelden?
Meld je aan voor het SHOEI Personal Fitting bij Motorcenter Venlo EN profiteer van 15% korting op de vizieren van SHOEI.

Wanneer: Woensdag 5 sept. van 10.00 tot 17.00.

Deelname kost € 60,- en is GRATIS* voor klanten die een SHOEI helm hebben gekocht (binnen 5 jaar) of gaan kopen bij Motorcenter Venlo
Let op: deze actie geldt niet wanneer u al een SHOEI helm in de aanbieding heeft gekocht of elders heeft aangeschaft.