Unlimited Adventure

Deze compacte motor met één cilinder is sportief, met een uitgebreide uitrusting en heeft ras-echt KTM Adventure DNA. De veelzijdige ergonomie, soepele krachtoverbrenging en innovatieve technologie komen allemaal samen in een comfortabel, lichtgewicht pakket dat is gebouwd voor personen die meer avontuur in hun dagelijks leven willen.

Met een bewezen staat van dienst in de Dakar-rally, heeft KTM de knowhow opgedaan om betrouwbare machines te produceren die topprestaties leveren op een breed terrein. Een krachtige motorfiets die lichtgewicht en compact is, een die is gespecialiseerd in avontuurlijke tochten en de mogelijkheid biedt om verder offroad te gaan wanneer het asfalt eindigt.

High level performance

Een ultramoderne, vloeistofgekoelde, eencilindermotor viertakt van 373,2 cc drijft deze wendbare machine aan . De motor bereikt een indrukwekkend piekvermogen met een ongelooflijk hoog koppel. Dubbele bovenliggende nokkenassen, vier kleppen en elektronische brandstofinspuiting maken deel uit van het uitstekende vermogen van de KTM 390 Adventure.

v.a. Januari 2020 leverbaar