Dr. Jekill & Mr. Hyde Limited Edition

Unieke GT in speciale uitvoering

Motorcenter Venlo heeft voor de échte 1290 Super Duke GT fan i.s.m. Jekill & Hyde een unieke motorfiets ontwikkeld in al z’n glorie. De GT is omgetoverd tot een waar spektakel. Deze Special Edition van Jekill & Hyde heeft de mooiste vernuftigheden die deze Super Duke omtoveren tot de bijzonderste in zijn soort. De bijzondere Dr. Jekill and Mr. Hyde camouflage bestikkering zijn met precisie ontwikkeld voor een echte street look. Met het elektronisch regelbaar uitlaatsysteem (e-keur, 100% legaal) heb je niet alleen een unieke motorfiets maar ook het beste geluid in drie verschillende geluidsniveaus tot je beschikking. Wees er snel bij want er zijn slechts 20 stuks geproduceerd.

Prijs: € 18.495

Pak je koffers en trek er op uit naar het onbekende. De Super Duke GT heeft vele toerfuncties, zoals de brandstoftank van 23 liter en bochtverlichting waardoor de ervaring van een serieus uitstapje wordt verbeterd. Een motorfiets die is gebouwd voor een snel uitstapje, terwijl er toch aandacht wordt besteed aan de behoeften van de rijder, met een state-of-the-art zijkofferhoudersysteem, comfortabel zitting en verstelbare voorruit.

Met de KTM 1290 Super Duke GT ervaar je een nieuw niveau van comfort en veiligheid dankzij de WP semi-actieve vering met verschillende dempingsmodi (comfort, street en sport) en een SCU (Suspension Control Unit) die speciale sensoren gebruikt voor een dynamische aanpassing aan de belasting, gewichtsverdeling en rijstijl.