Husqvarna Svartpilen 701 - 2020 edition

CHALLENGE THE STATUS QUO

De SVARTPILEN 701 is eenvoudig, rauw, authentiek en geweldig om mee te rijden. Met zijn knipoog naar de ruigheid van het motorrijden in de pioniersjaren spreekt deze ongecompliceerde rouwdouwer tot de verbeelding van velen. Het op de flat-tracker geïnspireerde ontwerp straalt een tijdloze aantrekkingskracht uit die de tand des tijds zal blijven doorstaan.

Rijden op deze krachtige eencilinder-kilometervreter is een ervaring die de opwinding van die eerste vonken van inspiratie doet herleven, terwijl het paradoxale ‘SIMPLE. PROGRESSIVE.’-ontwerp de status quo van het motorrijden uitdaagt.

De elektronische brandstofinjectie wordt bediend door een ride-by-wire-systeem en levert via een standaardtractiecontrolesysteem onmiddellijk, krachtig en goed doseerbaar vermogen.

De laatste technische innovaties, zoals standaard op- en terugschakelen met easy shift, staan garant voor superieur rijplezier.

State-of-the-art productieprocessen en de zeer hoge kwaliteit van de gebruikte materialen zorgen voor optimale betrouwbaarheid en efficiëntie, zodat onderhoud maar eens in de 10.000 km nodig is.

Nu, scherper dan ooit bij Motorcenter Venlo.
Van €11400,- Voor €9990,-