Na een tripje door de prachtige duitse eifel zijn we op bezoek gegaan bij hotel typisch…

Hotel Typisch is gelegen in Kell am See wat behoort tot het Duitse Hunsrück gebied. Het hotel wordt gerund door Claudia de Ruiter en Mike Doensen, zelf overigens ook fanatieke motorrijders. Zij weten dus wat je als motorrijder na een lange dag touren in de Eifel of Schwarzwald nodig hebt. Hierdoor is dit Hotel de perfecte uitvalbasis voor motorrijders, ook wij van Motorcenter Venlo hebben hier kunnen overnachten tijdens een toertocht.

Omdat je in het Hunsrück gebied zit zijn er veel prachtige routes op een steenworp afstand. met routes richting Luxenburg, het Saarland, de Eifel en de Moezel. Mocht dit niet nog niet genoeg zijn kan je ook een omweg maken en een ronde over de legendarische Nurburgring Nordschleife maken. Zo is er voor ieder wat wils!

Na een lange dag op de weg kunnen we de motor veilig op een afgesloten binnenplaats parkeren en trekken we ons terug in een gerenoveerde kamer die is voorzien van alle gemakken zoals Wifi en een Auping boxspring. In het restaurant genieten we s ’avonds nog van de Europese keuken en een biertje. De volgende dag stonden we vroeg op en werd in hetzelfde restaurant er een heerlijk ontbijt voor ons verzorgd.

Dit hotel word door Motercenter Venlo & Motorcorner.nl aangeraden voor iedereen die een mooie toertocht wil maken in Duitsland en daarbij ook een passend hotel zoekt!

Nieuwsgierig geworden? Meer informatie vind je op https://www.hoteltypisch.com/