CF-who?

Ondanks dat CFMoto zeker geen nieuwe speler is in de motorwereld, is het merk voor veel motorliefhebbers nog vrij onbekend.

Sinds KTM in 2013 besloot een samenwerking met CFMoto aan te gaan, verzorgde het merk eerst de productie van de lichte KTM’s voor de Aziatische markt om vervolgens ook de productie van de KTM LC8c modellen voor z’n rekening te nemen.

In 15 jaar tijd zijn ze ze wereldleider geworden op het gebied van quads en ATV’s. Dat kunstje willen ze graag overdoen met gemotoriseerde tweewielers.

Met motoren in ieder segment, voorzien van goede looks in een vriendelijk prijsklasse, vinden wij dat ze al heel goed op weg zijn!

700CL-X Heritage

Niet alleen heeft deze nieuwe CFMOTO een unieke stijl, de 700CL-X is ook voorzien van een uitzonderlijke uitrusting in dit segment: zo is de nieuwe 699 cc crossplane paralleltwin met 73 pk en 68 Nm uitgerust met ride-by-wire technologie, een slipperkoppeling en zelfs cruisecontrol.

Selecteer de ideale settings van de volledige instelbare KYB veerelementen en laat de 150 mm veerweg, zowel voor als achter, optimaal voor je werken.

We geven je graag nog een aantal andere features mee: USB-aansluiting – adapatieve LED verlichting – LED richtingaanwijzers met uitdooffunctie – twee rijmodi (Economic & Sport) – Limp mode – Rollover sensor

Verkrijgbaar in Twilight Blue of Coal Grey, vanaf €8.299

650MT

De populaire 650 cc paralleltwin heeft een brede en bruikbare powerband waarmee je op alle wegen uit de voeten kan. De 650MT is standaard rijkelijk uitgerust met onder andere koffers, crash bars die zowel het kuipwerk als de carterdeksels beschermen, een windscherm met deflectors, geïntegreerde handbeschermers en een USB-oplaadpoort.

Het karaktervolle uiterlijk zorgt er alvast voor dat je stijlvol doorheen het landschap klieft. Ook de eigenzinnige, hoekige lijnen van KISKA, het Duitse ontwerpbureau dat ook voor KTM werkt, geven de 650MT een onmiskenbare look. Anders gezegd, neem afscheid van de alledaagsheid en kies resoluut voor avontuurlijk motorrijden.

We geven je graag nog een aantal andere standaard features mee: Instelbare KYB veerelementen voor en achter – Bosch injectie – Continental ABS – Verstelbaar windscherm – Deflectoren – Handkappen – Valbescherming – Metzeler Z8 – Led verlichting rondom – J.Juan remmen voor en achter – USB aansluiting – Wave remschijven – Automatisch omschakelen stand/daglicht – Twee rijmodi

Verkrijgbaar vanaf €7.699

650GT

Geniet van glooiende heuvels, kronkelende kustwegen of gewoon van een ritje met je vrienden. De 650GT wordt aangedreven door een 650cc parallel twin en is voorzien van een nieuw kleuren-TFT-scherm. Het Continental ABS-remsysteem, het grote verstelbare sport-touring scherm en de standaard zijkoffers maken het plaatje af. De 650GT is de ultieme grand tourer en dat tegen een scherpe prijs.

Het karaktervolle uiterlijk zorgt er alvast voor dat je stijlvol doorheen het landschap klieft. Ook de eigenzinnige, hoekige lijnen van KISKA, het Duitse ontwerpbureau dat ook voor KTM werkt, geven de 650MT een onmiskenbare look. Anders gezegd, neem afscheid van de alledaagsheid en kies resoluut voor avontuurlijk motorrijden.

We geven je graag nog een aantal andere standaard features mee: KYB veerelementen voor en achter – Bosch injectie – Continental ABS – Verstelbaar windscherm – Metzeler Z8 – Led verlichting rondom – J.Juan remmen voor en achter – 2 x USB aansluiting – 12V aansluiting – Wave remschijven – Automatisch omschakelen stand/daglicht – Twee rijmodi – TFT dashboard

Verkrijgbaar vanaf €8.099